2017. március 14., kedd

Gesztenyés krémes sütés nélkül




Gesztenyés krémes sütés nélkül

Hozzávalók / 4 adag

 A tésztához

 25 dkg kekszmorzsa
50 dkg gesztenyemassza
10 ml rumaroma (ízlés szerint)
5 dkg margarin

 A krémhez

1 tasak vaníliás pudingpor
 4 dl tej
 20 dkg margarin
10 dkg cukor
 500 ml habtejszín
2 csomag vaníliás cukor
 1 csomag habfixáló elkészítés

 A pudingot elkészítjük, majd hűtjük. A margarint habosra kavarjuk a cukorral, majd hozzáadjuk a pudingot.

 A kekszet eldolgozzuk a gesztenyével, a margarinnal és a rumaromával, majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk.

 Rásimítjuk a pudingos krémet, majd a habbá vert tejszínt. Reszelt csokival vagy kakaóval megszórva tálalhatjuk.

tepsi mérete: 25x35 cm
költség: 1600 Ft
Gesztenyés krémes

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...