Juhtúróval és savanyú káposztával töltött csirkemell
Hozzávalók:
60 dkg csirkemell filé,
15-20 dkg savanyú káposzta,
bors, só,
2 dkg vaj,
15 dkg juhtúró,
szeletelt bacon,
2 ek. szőlőmagolaj,
1 kis fej hagyma
Elkészítése:
az egész melleket ketté vágom, szétnyitom és kiklopfolom, majd enyhén besózom. Az olajon megpirítom a szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadom a felaprított savanyú káposztát és megdinsztelem, borssal ízesítem. A juhtúrót kikeverem a vajjal . Megkenem a keverékkel a mell darabokat, majd ráhalmozom a megdinsztelt káposztát és felcsavarom a húst. A tekercseket baconbe csomagolom és kiolajozott jénaiba helyezem.
180 fokon, kb 25 perc alatt készre sütöm őket.
Köretnek: Párolt rizs
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése