2017. augusztus 23., szerda

Juhtúróval és savanyú káposztával töltött csirkemell



Juhtúróval és savanyú káposztával töltött csirkemell

Hozzávalók: 

60 dkg csirkemell filé,
 15-20 dkg savanyú káposzta, 
bors, só, 
2 dkg vaj, 
15 dkg juhtúró,
 szeletelt bacon, 
2 ek. szőlőmagolaj, 
1 kis fej hagyma

Elkészítése: 

az egész melleket ketté vágom, szétnyitom és kiklopfolom, majd enyhén besózom. Az olajon megpirítom a szeletekre vágott hagymát, majd hozzáadom a felaprított savanyú káposztát és  megdinsztelem, borssal ízesítem. A juhtúrót kikeverem a vajjal .  Megkenem a keverékkel a mell darabokat, majd ráhalmozom a megdinsztelt káposztát és felcsavarom a húst. A tekercseket baconbe csomagolom és kiolajozott jénaiba helyezem. 

 180 fokon, kb 25 perc alatt készre sütöm őket.

Köretnek: Párolt rizs

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...